Dax för Vårrundan!

Varrundan 2015 (6)Även detta år så bjuder Club Victoria in till sin traditionella Vårrunda den 1 maj, något som här i Stockholm anses vara starten på moppesäsongen. Starten sker som vanligt vid Kärrtorps IP, eller straxt där utanför, klockan 12.00. Samlas gör man från 11-tiden. Det blir den traditionella rundan via Hammarby, Nacka, Hellas, Älta, Flaten och fram till Skogsfiket i Orhem där man kan handla mackor och fika. Vårrundan är en klassisk mopperunda för plåtmoppar modell äldre där det ofta dyker upp massor av vinterprojekt som luftas för första gången i vårvärmen. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s