Midnattsruset 2019

Midrus 18 (22)29 juni: Den första lördagen efter midsommar varje år så genomför vi Midnattsruset, en nattligt mopperesa genom Stockholms innerstad, vilket vi kört sedan 2002. 2019 så genomför vi Midnattsruset lördagen den 29 juni. Starten sker alltid under Liljeholmsbrons södra landfäste (Liljeholmskajen) klockan 22.00. Samlas gör vi från 21.00 och avslutning brukar ske omkring 01.00. Vi bjuder på fin sommarnattsåkning på små slingrande cykelvägar gator och torg, stannar till lite här och där och bara njuter av Huvudstaden när den är som bäst samt samlar upp eftersläntrare. Observera att det ibland kan bli lite längre stopp, det är för att stan är full av trafikljus och vi vill inte tappa bort någon, ok? Sen ska du vara beredd på att det ofta blir trångt och massor av folk och annan trafik, vi är ju i en huvudstad! De enda kraven är att du som deltar har en riktig plåtmoppe på två hjul och byggd före 1980 och som klarar 30 km/t (dispens beträffande årsmodell görs vid behov genom ”30-årsregeln”). Du ska åka 2-hjuligt då vi har många trånga passager, 3-hjuligt är ok om du måste åka det av hälsoskäl. Vi undanber oss moderna plastmoppar, som säkert har egna rundor att åka. Det kostar ingenting och det krävs ingen föranmälan, kom som du är. Som vanligt så finns det korv och fika i starten och vid målgången. Före avgång så hålls ett förarmöte, så dra inte igång moppen innan förarmötet för då blir speakern riktigt förbannad! En karta med färdvägen får du vid starten, vi kommer inte att ha någon uppsamlingsbil, så du får lita på dig själv och moppen. Vi ska ha kul och hålla oss fria från händelser som vi inte hade räknat med, okay på det? Bra, kom och njut hälsar Tårtan Mopedoz crew!

Om inget annat anges här på hemsidan senast 24 timmar innan, så blir det av!

Här är bilder och text från Midnattsruset 2018

Här startar man på moppefikarundan

Preliminär startplats om inget annat anges

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s