Det är dax för Moppis!

Så har det äntligen blivit dax att hålla Moppis hos oss i Tårtan Mopedoz igen. Söndagen den 26 september 09-13.00 är det dax. Vår Moppis är kort och koncis då affärerna brukar vara avslutade på några timmar.

På vår Moppis säljer man endast sånt som är mopedrelaterat, inget krimskrams. Moppedelar, moppar, verktyg och tillbehör, det är allt. Det här är typ ”bakluckemoppis” och hur du säljer är upp till dig. Det är gratis, du står där du själv vill och ansvarar själv för allt. Som vanligt sätter vi bara en plats och tid, resten är upp till säljare och köpare.

I år hålls Moppisen i Västberga Industriområde straxt söder om Stockholm. Adressen är Drivhjulsvägen i hörnet av Vretensborgsvägen, det finns en större asfaltsplan vid bangården, där och ute på Drivhjulsvägen är det tänkt att vi håller till. 09.00 så vill vi att alla säljare är på plats och står kvar där till minst 13.00. Du som köpare parkerar på gatan och ansvarar själv för din parkering och deltagande, det här är en spontan händelse där vi frånsäger oss allt ansvar, ok?

På plats så kommer Tårtan Mopedoz att sälja fika, korv och tilltugg. Blir det typ snöstorm eller hällregn så får ni själva avgöra om ni vill stå där och dyker vi inte upp på grund av vädret så meddelar vi det här dagarna innan. Alla är naturligtvis välkomna👍

1 tanke på “Det är dax för Moppis!

  1. Pingback: Tårtans moppemarknad  – Club Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s