Blir det någon Nyårsrunda 2021?

Det är ju en tid kvar, men vi fick frågan om det blir någon Nyårsrunda i år? Nu har väl det mesta lagt sig efter ett par års konstigt leverne, så det ska väl inte vara några problem att återuppta traditionen och köra en Nyårsrunda 2021? Nä just det, så vi kommer därför att köra just en Nyårsrunda den 31 december, precis som tidigare år! Vi kommer att ta er runt på en, förhoppningsvis, vintrig runda och som avslutas med gemensam korvgrillning, precis som vi brukar. Startplatsen är f.n. inte klarlagd, men det blir straxt söder om staden och hur långt vi kör beror lite på vädret. Vi återkommer med flera detaljer när vi närmar oss, för körning blir det! Tills dess kan ni läsa om hur Nyårsrundan funkar här: https://tartanmopedoz.com/evenemang/nyarsrundan/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s