Midnattsruset 2023

Även i år, lördagen den 1 juli, så kommer vi att köra Midnattsruset, en nattlig moppecrusing genom Stockholmsnatten. Starten går även i år från Västberga Industriområde straxt söder om söder, i hörnet av Vretensborgsvägen och Drivhjulsvägen. Vi öppnar upp 20.00 och kränger korv och fika, 22.00 kör vi ett förarmöte innan alla får kicka igång och åka 22.07. I år blir rundan minst en timme längre än förra året, enligt önskemål från 2022. Det kostar inget i år heller och alla kör på eget ansvar, vi visar bara vägen. Stopp görs efter vägen för att avnjuta sommarnatten och samla upp eftersläntare. Alla moppar med max tre hjul och som är minst 30 år gamla är välkomna, modernare moppar och moppar med regnummer får söka sig till andra rallyn. Den får ni hålla er i skinnet i år, förra året så stack vissa ut och körde som svin med gnäll till oss efteråt, kan ni inte hålla er i skinnet så kan ni stanna hemma eller köra någon annanstans, inte hos oss, ok? Det är naturligtvis tillåtet att vrida hårt på gasrullen men gör det snyggt. Målgång är runt 01.30 – 02.00 och det finns fika och korv även i mål. Väl mött nightriders, för typ 21:a gången 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s