Medlemmar

I Tårtan Mopedoz så finns det bara 22 medlemsplatser exklusive våra speciellt utvalda hedersmedlemmar, vilka vi kallar för Prinsesstårtor , varför då så få kanske du undrar? Därför att 22 stycken är fullt tillräckligt för att vara en trygg klubb utan risken att bli en stor och opersonlig förening. Men varför 22 stycken? Ja varför är det ingen som minns längre, det bara är så och så ska det fortsätta att vara. Vilka är då dessa herrar som fått äran att medverka i troligen Stockholms ballaste mopedklubb och en av de få moppeklubbar som fortfarande är verksam?

Följande bilder, tecknade av vår mästertecknare BP, föreställer klubbens fullvärdiga gossar och hedersmedlemmar på ett sätt som bra visar våra allra bästa sidor just nu, tjusiga grabbar va?

Ordinarie medlemmar

Princesstårtor, alltså hedersmedlemmar

5 tankar på “Medlemmar

 1. Hej ! Jag har möjlighet att komma till er med min gatuköks/försäljningsvagn, vid era evenemang. Levererar Korv och Burgare med högkötthalt. Hör av er till Ove Carlsson 0707991020

  Gilla

  • Hejsan Ove, Att medverka på våra evenemang med sin moppe, är alltid gratis. För att vi ska kunna gå runt med de utgifter som de facto uppstår, så säljer vi korv, ibland hamburgare, och fika själva. Det drar runt sig ganska precis och det är precis vad vi vill. Vi tackar för erbjudandet men ber att få avböja, men skulle behovet uppstå så ber vi att få återkomma.
   /Styrelsen för Tårtan Mopedoz

   Gilla

 2. Pingback: 20 år av tokigheter | Tårtan Mopedoz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s