Vi byter hemsida igen!

Hejsan moppeåkare! Nu har då det inträffat att vi åter bytt ut vår hemsida och då kan man undra varför? Jo Tårtan Mopedoz har ju gått från att vara en stor klubb med massor av arrangemang och engagemang till en lugn och sävlig klubb som allt mer sällan åker moped. Orsaken är väl att livet går vidare och nya intressen dyker upp efter vägen, men samtidigt är det svårt att släppa taget. Vi väljer nu därför att göra hemsidan enkel och rak utan en massa komplicerade funktioner som det måste passas upp på. Vi behåller en del av funktionerna och kommer även fortsättningsvis att skriva lite om ditt å datt, men i det stora hela är det en ny hemsida med en gammal adress som du ser. Tårtan Mopedoz dör alltså inte ut, nej vi bara anpassar oss efter rocken och så får det bli. Medlemmarna och mopparna finns kvar samt viljan att åka moppe lite då och då och det är så ni får ta oss i framtiden 😉

//Presidenten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s