Nyårsrundan 2015 avklarad

Som vanligt så samlades vi vid Liljeholmskajen vid 10-tiden på Nyårsafton, Först blev jag lite orolig då det bara stod två mopeder där och väntade men det var nog det kyliga vädret som gjorde att flertalet väntade med sin entré.

Vid 11 var vi nog en 15-20 mopeder(där vi hade gäster ända från Nynäshamn till Teeeby)  med en glädjande övervikt på mot Sachs som drog iväg mot grillen i Orhem. Dagen till ära så leddes vi av Bing-T genom Liljeholmen, Årsta mot det obligatoriska racet på gamla Årstalänken. Om det var tidigare års massvurpa eller bara åldern på deltagarna som spelade in men racet var ganska så försiktigt för att inte säga tamt…

Efter detta vidare mot Hammarbysjöstad, Sickla, Alphyddan, Finntorp, Lillängen och upp mot Nackamasterna där vi tog ett behövligt stopp. Ett par åkare kom på efterkälken i uppförsbackarna och missade en avfart och kom bort.. Efter stoppet tog undertecknad över ledningen och körde genom Hellas, Älta, Flaten (där vi förövrigt hittade de bortkomna) och in i skogen mot scouternas klubbstuga och grillen. Här tog alla fram sina medtagna vedträn och grillningen kunde påbörjas… När korvarna var slut och vi inte hade mer att säga om Sachs förträfflighet så vände vi hemåt via Orhem, Skarpnäck och så vidare, hur det slutade vet jag inte då jag vek av hemåt för vidare festligheter.

Tack alla som kom och speciellt till Bing för hjälpen

Med vänlig hälsning: JOhan

P.s. Gick det sönder något? Nja -två punkor var dagens resultat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s