Nyårsrundan inställd!

Tyvärr….. Eftersom regeringen nu beslutat att det från den 24/11 till 22/12 inte får genomföras några öppna evenemang med fler än 8 personer, så tvingas vi att ställa in även Nyårsrundan i år. Det finns en mycket liten chans att man tillåter fler deltagare efter 22/12 men vi bedömmer det som att Sverige troligen inte stoppat den negativa utvecklingen av C-19 fram tills dess och att förbudet kommer att förlängas, för nu handlar det inte om en rekommendation utan ett krav. Därför ställer vi in helt i år. Vi antar att det finns en förståelse för det här men samtidigt en frustration av att skiten aldrig tar slut. Händer det någon dramatisk positiv händelse efter 22/12 så slår vi i så fall på stora trumman, ok på det?

Det här svider även för oss och vi har i år varit tvungna att ställa in alla våra arrangemang. Vi kommer dock inte att ge upp och hoppas på att 2021 kommer att bjussa på bättre möjligheter, men det tar vi då 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s