Ett nytt moppeår 2022

Vi kliver nu in i nästa år och vad har Tårtan Mopedoz tänkt sig att göra under det nya året? Det är naturligtvis svårt att pricka in saker även 2022 och planera det man vill genomföra och allt handlar ju även 2022 om det som 2020 och 2021 handlat om: Covid. Men vi har i alla fall spikat en del preliminärt som vi skulle vilja genomföra 2022 om möjligheten finns, så inget är alltså hugget i sten så här långt. Klicka på ”Fortsätt läsa” nedan för mer info:

Vi kör här en lista på vad vi tänker försöka ägna oss åt i år, men se allt som preliminärt

  • Februari: Klubben håller sitt årsmöte och det är då som vi tar tag i planerna för 2022
  • 1 maj: Fungerar det i år så ska vi försöka köra Vårrundan tillsammans med Club Victoria, ni vet den där trevliga rundan som går från Björkhagen till Orhem och som brukar dra med sig en massa moppefolk.
  • 15 maj: Här tänker vi oss en vårmoppis, alltså som de Moppisar vi brukar ha i slutet av september varje år, fast i år så kör vi (kanske) även en på våren
  • 2 juli: Om allt går som vi hoppas så kommer vi att köra ett arrangerat Midnattsrusset i år, förra året så var det här ett öppet evenemang där man själv fick följa kartan. I år skulle vi vilja arrangera ett stort Midnattsrus med lite tävlingar och prisutdelningar, vi får se… Midnattsruset är en nattliga cruising genom Stockholmsnatten, för moppar och som vi kört sedan 2003.
  • 25 juli – 1 augusti så kommer vi att köra vår egen GGMT, Gotland Grand Moppe Tour, för 20:de gången! Tanken är att under vår vecka på Gotland, ska arrangera en moppeträff under en dag, var och hur vet vi inte nu. Vi kan även tänka oss att fylla ut i gänget i GGMT om plats finns, och bjuda med någon utifrån. Släng oss ett mail om du är intresserad!
  • 25 september: Det datumet håller vi får traditionella Moppis, en moppeloppis i alla enkelhet. Troligen håller vi till i Västberga igen, öppnar 09.00 och avslutar runt 13.00
  • 9 oktober: Vi kör vår interna Höstrundan med inbjudna gäster, en höstrunda på moppe med grillning som mål
  • 13 december så kommer troligen Ossa igen att bjuda in till vår gamla Luciamoppetåget som han håller i, så pynta moppen och klä upp dig för troligen Sveriges äldsta Moppeluciatåg. Info om allt finns på den här sidan: Moppeluciatågen
  • 31 december: då kör vi traditionellt en sista mopperunda innan 12-slaget, det vi kallar Nyårsrundan. Samling vid Mc Donalds på Årstafältet 09.30 och avfärd 10.00. Det blir en runda innan vi stannar till och grillar, sen åker vi hemåt omkring 14-tiden och korkar upp för firande med familjen.
  • OBSERVERA: Allt är preliminärt, så kolla här på sidan eller i vår Facebookgrupp för detaljer när det närmar sig! Mer exakt information om våra olika jippon hittar ni under ”Evenemang” högst upp på sidan eller här: https://tartanmopedoz.com/evenemang/

Fler bilder från våra olika evenemang hittar ni genom att backa bland inläggen eller på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s