Vi har åkt höstrunda

En gammal tradition i Tårtan Mopedoz är att vi i oktober kör en intern mopperunda med grillning efter vägen. Målsättningen är att få köra på små skitiga grusvägar, en del i terrängen och slutligen stanna till och starta en brasa på vilken korv grillas. Sen lite fika och allmänt moppeljug innan vidare färd som slutar där vi startat. Även det här året bjöd hösten på strålande väder och skön åkning, så nu är det avklarat och vi väntar in snön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s