Drygt 100 moppar i Vårrundan 2015

Varrundan 2015 (6)Så har vi då klarat av sommarens (i princip) första stora mopperally i Stockholm; Vårrundan. Skaran mopedister var i år dryga 100 stycken som gemytligt blårökslade stora delar av Stockholms södra förorter. Thomas & Rosa från Club Victoria välkomnade och tog som vanligt upp beställning på mackor där antalet sedan meddelades Skogstorpsfiket som i rasande takt börjad bre smör och langa pålägg.I ringlande led så lotsade Thomas hela skaran genom Björkhagen, Hammarbyhöjden, Hammarby sjöstad, Sickla och fram till Hellasgården där det blev stopp för uppsamling och mingel med moppesnack. Efter halvan timme så fortsatte ledet vidare mot Älta, Flaten och Orhem. Traditionsenligt så blev det sedan ett rejält tjurrus den sista biten fram till Skogsfiket för att få sina beställda mackor och kaffe samt att fånga in någon av de få sittplatserna. Som brukligt är så lyckades vi även att täppa till på bussens vändhållplats med arga tutningar som följd, men det hör ju till och är ju bara underhållande. Efter avslutad macka och eftersnack så skingrade sig de åkande en efter en och vända hemåt med smilbanden långt upp mot öronen, för det är inte klokt var det är kul att andas blårök och känna vinden i slita i vurpollonet när man åker tillsammans med gelikar! Väl mött på sommarens alla rallyn moppebröder och systrar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s