Lyckat Midnattsrus 2015

20150704_221234Lördagen den 4 juli så var det då genomfört, vårt 14:de Midnattsrus, en ovanligt lyckad sådan! 2014-års runda bjussade på +9 grader och regn, men 2015-års runda däremot bjussade på motsatsen med över 25 grader från en strålande sol. I år så räknade vi in hela 79 moppar in allés, vilket få ses som en bra siffra med tanke på att vi enbart spridit informationen via vår hemsida och på Stockholms Mopedforum. Priset för längst i från kommande får vi ge till ägaren av Moppehörnan i Jonsered utanför Göteborg som enkom kom upp för att köra vår runda. Ballast var dock grabbarna från Nåll Kåll Måppers söder om Skövde och som först körde ett mopperally i Skövde på 11 mil och därefter lastade mopparna och körde 35 mil enkel resa för att köra Midnattsruset. och sedan åka hem! Respekt! Rundan var samma som förra året, vilket kanske blev lite för kort med tanke på kanonvädret, något som vi dock tar till oss till nästa år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s