Gofika med Tårtan

Som vi påpekade i det tidigare inlägget så lever och frodas Tårtbitarna på sitt eget egenomliga sätt. Under hösten så har vi även idkat gemenskap genom att träffas vid grillen, på något fik å en å annan moppetur.

I september 2015 så förärade vi Tårtan Café på Hornsgatspuckeln med ett besök, alltså i den loka som tidigare var Ellens Bageri där tv-serien Tårtan spelades in i början av 70-talet. Vi blev extremt väl mottagna av den urtrevliga personalen och gav raskt stället fem strutar av fem möjliga och gjorde även Tårtan Café till vårt officiella Moppefik i brist på vår eget Moppefik som ju genomgår en rejäl upprustning vintern 2015-16. Till Tårtan Café kommer vi att återvända och kan starkt rekommendera fiket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s