Tårtan Mopedoz lever!

Vi har hört illvilliga rykten på stan om att Tårtan Mopedoz är nedlagt, det var mer än vi själva visste! Nej och åter nej, vi har inte lagt ner utan har fortfarande ett väl fungerande sällskap med 21 medlemmar som relativt regelbundet träffas för att fika och åka moppe. Bara för att vi inte längre arrangerar mopperallyn i någon större utsträckning eller har ett moppefik, så innebär det INTE att vi har lagt ner verksamheten. Vi arrangerar fortfarande Midnattsruset, Nyårsrundan och Gotland Grand Moppe Tour, men moppefiket ligger på is fram till sommaren 2016 på grund av ombyggnad av den järnvägsvagn där vi håller moppefiket. Moppefiket kommer att uppstå inför sommaren 2016 och hålla öppet på en vardagskväll varje månad. Så ni som sprider ryktena om Tårtan Mopedoz död; sluta upp med det eftersom vi faktiskt efter 15 år fortfarande lever och har hälsan och har planer på att fortsätta fram tills vi inte längre kan hålla oss upprätta på mopparna på grund av ålder 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s