Vi käkade våfflor även i år!

Traditionsenligt så käkar medlemmarna i Tårtan Mopedoz våfflor på våffeldagen, men eftersom våffeldagen i år inföll mitt under påsken så flyttade vi fram det till lördagen den 2 april. Nu är vårt gamla moppefik i järnvägsvagnen nästan klar efter ånglokssällskapets ombyggnad. Det finns nu ett större och mer ändamålsenligt kök med massor av finesser och bekvämligheter. 24 sittplatser vid bord och hela insidan är nymålad och tillfixad, det kvarstår dock lite mindre fix och justeringar, men sen är det tänk att vi ska kunna öppna upp moppefiket några gånger i månaden igen. Det var hur som helst någon form av premiär i samband med Moppewåfflan 2016 då vi testade köket lite mer i skarpt läge, något som funkade bra. Vi återkommer med datum för moppefiket framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s