Vi har haft möte!

Eftersom Tårtan Mopedoz är en sån ordningsam och prydlig liten klubb så håller vi med jämna mellanrum möten med våra medlemmar, med dagordning, kaffe och bulle. Nu har vi hållit vårt höstmöte för att snacka ihop oss om kommande evenemang. Till Nyår så kommer vi även i år att köra Nyårsrundan med start under Liljeholmsbron 11.00. Det blir en runda på 3-4 mil med stopp för gemensam grillning. Som vanligt så är inträdesbiljetten ett vedträ per moped. Medtag det du vill grilla och dricka, så bjuder vi på skön åkning oavsett väder! Troligen är vi klara och tebax under Liljeholmsbron vid 14 – 15-tiden. Vi kan tillägga att vi även grillade korv på höstmötet, det här ju liksom till…… Under nästa år så kommer vi att köra några fler öppna mopperallyn utöver våra interna, men de ber vi att få återkomma till efter årsskiftet.

_dsc2389

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s