Moppeåret 2016 avslutat!

Så har då vi i Tårtan Mopedoz avslutat vår moppesäsong genom att köra årets sista mopperunda; Nyårsrundan 2016. Det här vart helt klart den varmaste Nyårsrundan som vi kört med +11 grader och barmark. Närmare 60 moppar slöt upp vid starten i Liljeholmen på nyårsaftonen och med rutinerade vägvisare (tack JOhan, Bing-T m.fl.) så lotsades skaran österut över Hammarby, Nacka, Hellasgården och fram till Flaten och Orhems Scoutstuga. Vid scoutstugan stod grillen varm med en rejäl vedbrasa och alla slängde snabbt på årets sista korvar, öppnade en å annan pilsner, fika eller annan dryck, för att sedan sjunka ner på bänkarna och ljuga moppe i ett par timmar. Vi i Tårtan Mopedoz vill tacka alla deltagare vi har haft med på årets rundor och hoppas att vi får se era moppar även under 2017!

Gott Nytt År på er Sveriges mopedister!

3 tankar på “Moppeåret 2016 avslutat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s