Vi har haft Moppeloppis!

Moppis 171015 (36)Så har vi då haft årets Moppis i Tårtan Mopedoz regi. Söndagen den 15 oktober bjussade på skönt och soligt höstväder, som gjort för att gå och botanisera bland gamla moppeprylar. Det var i år 32 stycken som öppnade upp bakluckorna, reste sina bord eller spred ut sina fyndlådor, ett rätt gott antal alltså. Nu går meningarna isär men det var en jäkla massa människor som dök upp redan från 08.30 och där de sista lämnade vid 13.00, men störst rusning var det mellan 09.00 och 10.00. Någon säger 600 och andra 1200, men vilket som spelar ingen roll för alla verkade fynda och var nöjda med tillvaron. Serveringen hade köpt in 100 tjocka grillkorvar, men redan 11.00 så tog dessa slut och man fick äta sig mätt på kexchoklad och kaffe. Vi fick förfrågningar om att köra moppisar två gånger om året, en på våren och en på hösten, något som vi ber om att få se över och återkomma till. Stort tack till alla säljare, köpare och Tårtans personal som fick ihop ännu en trevlig söndag i moppens tecken. Här är lite bilder från dagens Moppis:

1 tanke på “Vi har haft Moppeloppis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s