Kan även du bli en tårtbit?

GGMT17 (7)

Det är ytterst sällsynt att det finns platser över i vårt lilla sällskap, platser för nya medlemmar. Men nu så finns det chansen att kunna bli medlem då vi har några platser öppna….. Vi är ett ganska slutet sällskap med höga krav på de som söker, allt för att bibehålla den tajta integriteten så att att Tårtan Mopedoz även fortsättningsvis kan var en liten klubb där alla känner alla och litar på varandra. Vi vägrar konsekvent att bli en stor opersonlig förening!

Den som söker till oss ska vara medveten om att vi ställer en rad krav och att det kan komma att bli ett nej, vilket ni även får acceptera om ni söker er hit. För att du ska kunna ansöka så måste först följande kriterier kunna uppnås:

  • Du ska ha minst en fungerande moped byggd 1952-1980
  • Du ska klara av att åka med oss i samma hastighet upp för branta backar utan att gruppens åkande sinkas, viktkompensering är nästan ett krav
  • Du ska bo i Stockholm med omnejd, max 4-5 mil bort för att kunna haka på en kväll för en sporadiskt runda
  • Du ska kunna åka moppe med oss under större delen av året på olika rundor och evenemang, minst vid 2 tillfällen per år
  • Du är den som alltid stannar och ställer upp om moppen bakom krånglar
  • Du ska kunna ställa upp och ”jobba” när vi har våra olika evenemang
  • Du ska ha en ålder som fungerar och här ser vi helst att du är en återfallsmopedist med mopedrötter i 60 – 80-talet
  • Det är till din fördel om du gillar TV-serien Tårtan och att mecka moppe själv
  • Du ska klara av att det är ”högt till tak” när vi snackar
  • Du ska sända in en rejäl redogörelse om ditt moppeliv till oss, ansökan hittar du på den här sidan längst ner: Om oss

Om vi tycker att din ansökan är intressant och tror att du kan tillföra något till klubben så kommer du att väljas in som Jästmedlem (Ja det ska vara J då du står på jäsning) och får då 6 månader på dig att visa upp vem du är, vad du kan och vad du står för genom att träffa oss och åka moppe med oss. Därefter går klubben till omröstning för ett eventuellt fast medlemskap och du blir då en av 22 ordinarie tårtbitar. Låter allt det här hopplöst byråkratiskt? Må så vara, men genom att köra den här vägen så har vi kunnat behålla klubben på rätt nivå sedan 2001 och vi planerar att fortsätta även när vi är pensionärer och därefter. Så är det här något för dig; ansök redan idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s