Vi har haft meckarehelg….

Vårat projekt att omvandla den gamla kronbilen från 1980 till vår klubbil har tagit rejält ett skutt framåt i helgen. Den här gången var siktet inställt på att få på färg på hela bilen, underredet är ju sedan länge klart. I princip hela medlemsgänget tillbringade både lördag och söndag inne på verkstan och fick betydligt mer gjort än bara få på färg! Solcellen är monterad och kopplad till reglerskåpet, köket är i det närmaste klart med sina nymålade luckor och orginallåsning som vi hittat på husvagnsskroten, och nu även fungerande avlopp och monterad vattenkran i köket, 100-literstanken för vatten har fått sin plats liksom den här 10-liters originaldunken med med hylla för ”tandborstvatten”, även en del av vattenledningarna från tank till kök är på plats. Tackräcket, som ska bära vår så viktiga grilltunna, har modifierats och monterats på hytten, den sista reservdunkshållaren är på plats liksom bänklyse under skåpen i köket. Jocke ha förbarmat sig över den slitna kroncykeln som ska hänga med lastbilen, den är nu lackad och klart för återmontering. Taket på skåpet har fått ny färg och takluckorna har fått lite uppsnyggning, det finns tre stora i skåpet. Vi har fått på lite märkning och nödvändiga skyltar…. Det blev en klart lyckad helg med mycket fika och käk samt en hel del sarkasmer som sig bör…. Nu återstår bara lite småfix innan besiktningen, men sen ska skåpet inredas med hyllor och verkstad, allt custombyggt för vår bil för maximalt utnyttjande och sen ska vi väl börja använda den oxå…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s