Moppis 29 september i Stockholm

Vi brukar ju varje år samla folk som vill sälja och köpa moppeprylar, under parollen Moppis under bron. Även 2019 kommer vi att genomföra en förmiddag då folk som vill köpa eller sälja mopperelaterade prylar. Datumet den här gången är söndagen den 29 september och platsen är samma som tidigare år, alltså under Liljeholmsbrons södra landfäste med adress Liljeholmskajen här i Stockholm. Det är viktigt att påpeka att vi inte arrangerar den här moppisen, vi flaggar bara en dag och en plats, sen är det upp till säljare och köpare att göra det här till en trevlig förmiddag. Tidigare år så har det här pågått flera timmar under en söndag, men vi har märkt att det här är avklarat på c:a 3 timmar och därför sätter vi tiden 09.00 – 12.00, vill man vara kvar längre så är det upp till var och en. Den som säljer ansvarar själv för att ni står där ni står, ni parkerar där det finns plats, det här är en parkering som används på vardagarna men inte på helgerna och vi har ingen kontakt med någon ansvarig då det här är en allmän parkering utan bilar under helgen. Säljare och köpare gör upp eventuella affärer utan vår inblandning och utan vårat ansvar, ok? Det kostar inget eftersom vi inte arrangerar, bara pekar ut en plats och tid. Målsättningen är att man enbart ska sälja moppedelar/moppar och mopperelaterade prylar, inget krimskrams, oki?

Som av en händelse så kommer Tårtan Mopedoz att stå och kränga korv och fika mellan 09-12.00 om moppefolket som samlats, skulle bli hungriga och törstiga.

Här håller vi till och adressen är Liljeholmsvägen – Liljeholmskajen under Liljeholmsbron

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s