Vi hade Moppis 29 september

Så kan vi då kryssa av årets Moppis i Liljeholmen, som blev relativt välbesökt och nästan utan problem. När vi upplyste om den här moppisen, som då är den 16:de i raden, så upplyste vi även om att platsen där moppeintresserade träffas, är en helt vanlig parkering där det inte finns något speciellt tillstånd att stå. Tårtan Mopedoz har hela tiden meddelat att vi tänker stå där och sälja korv och kaffe mellan 09.00 – 12.00 och att man då kunder passa på att köpa eller sälja moppeprylar, helt på eget bevåg. För första gången så dök det upp en p-vakt som propsade på att man skulle betala sin p-ruta, vilket alla sedan gjorde. Vi vill med det här bara påpeka att vi INTE arrangerade Moppisen, utan bara meddelade att vi skulle finnas där. Det har i alla år funkat, men vi har inte lyckats hitta någon hyresgäst för parkeringen, trots idoga försök, och därför inte heller kunnat få tillstånd att stå där, men platsen är öppen för allmänheten så vad är problemet? Till nästa Moppis så ska vi se om vi antingen kan hitta en bättre plats med tillstånd, eller lyckats få tillstånd att stå där vi stått de senaste åren. Nåväl, alla verkade nöjda, vädret funkade och många köpte samt sålde moppeprylar, alltså rätt så lyckat! Tack för att ni kom även i år.

Vår medlem Nicklas ”Rulle” Berglin tog lite bilder, vassego!

1 tanke på “Vi hade Moppis 29 september

  1. På Vattenverksv i Nacka finns parkering utanför Blomsterlandet där P-skiva gäller 08-20 alla dgr 2tim. Gott om platser.
    Jonny Kinnerman

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s