Vi har kört Nyårsrundan 2019!

Så var då moppeåret 2019 till ända, i alla fall för oss i Tårtan Mopedoz. För 18:de gången så körde vi i år en avrundande runda innan det är dax att fira nyår med familjen, ett rätt så bra avslut av året som gått. I år så var det 39 som trotsade vädergudarna, men det var sol, kallt och rätt blåsigt, men fullt ok väder att köra moppe i. I år så valde vi att följa några av de cykelstråk som korsar Stockholms södra förorter och vi fick in ett bra flyt utan några haverier eller andra problem, inte ens gångtrafikanter och cyklister klagade. Det var väl som vanligt bara män i trikåer som gruffade lite, men annars en bra runda. Vi nådde Orhems scoutstuga där vår medlem Flozzy redan tänt brasan när vi kom fram och sen grillade vi och värmdes oss och snackade en hel del moppesnack som sig bör. Efter grillandet så lämnade små grupper för att styra hemåt och så småningom så fanns det bara några Tårtor kvar som städade upp och påbörjade årets sista åkning, den hem till värmen. Tack till alla som kom och ni som åkt med oss under 2019 samt ni som följer oss på Facebook och här på hemsidan, vi ses där ute 2020!

1 tanke på “Vi har kört Nyårsrundan 2019!

  1. Som vanligt alltid trevlig åkning med veteranmoppar ( och INGET kinaskit) Jag hade 11 mil på trippmätaren, tack för i år.
    Och Du Nelson , om du är mellan två jobb så tipsar jag om att Hans Scheike har tragiskt gott bort , kan inte upp- rumpning av damerna va nåt för dig fram till pensionen? ( ha ha ha )

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s