Nu är vi hemma från Gotland!

Så har då årets GGMT avslutats och större delen av Tårtorna är nu på fastlandet tillsammans med vår följe- och klubbil Rulltårtan. Läs lite om resan här nedan och kolla bilderna från resan under ”Läs mera”.

200720-23: Nu har resan gått via norra Gotland och till Fårö där gänget nu tillbringat två dagar. Resan går nu vidare till Fårösund och ner efter östsidan.

200724: Regn över Gotland idag och grabbarna satsade på långtur och hamnade på Snabben utanför Herrvik. Det här är platsen vi campat på flest gånger under de 18-åren. Nya bilder finns längst ner på ”Läs mera” här nedan.

200725: idag blev det lite moppeåkning kring lägret i Herrvik. Lunch intogs i Ljugarn på Bruna dörren. Det gjordes även lite inköp och besök hos bekanta. Kvällen avslutas med Bullens och en del drickbart. Bilder från dagen längst ner under ”Läs mera”

200726: Idag så lämnade gänget östra sidan och körde lite kors och tvärs över ön mot Vibble utanför Visby. Den sista natten tältas det hos stenvarpaklubben igen, för att ha en kort bit ner till färjan på måndagen. Även idag så blir det bilder längst ner på sidan ”Läs mera”

200727: Nu är årets GGMT avslutad och större delen av gänget och Rulltårtan tillbaka på fastlandet. Nu siktar vi på GGMT 2021 och gör då vår 19:de resa, men innan dess har vi en del andra evenemang att gå igenom.

Gå vidare på ”läs mera” nedan för att kolla bilderna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s