Vi drar till Gotland igen!

Så har vi i Tårtan Mopedoz nu haft vårat besluts- och planeringsmöte inför Gotland Grand Moppe Tour 2020, som blir vår 18:de årsresa på ön och vi kommer att åka till Gotland även i år!
Vi har hittat ett sätt att inte utsätta oss och andra för smittorisk samt att den som känner sig krasslig på resedagen stannar hemma. Vår resa startar måndagen den 20 juli från Nynäshamn och lämnar Visby 27 juli.

Årets resa kommer att samla 15-talet Tårtor och som vanligt så hänger vår klubblastbil Rulltårtan med för att transportera våra prylar och stå för vår service eftersom vi vill avnjuta det Gutniska vägarna på tomma moppar. Årets runda är nordlig och vi börjar troligen på västsidan och upp mot norr, håller oss längst norrut från spets till spets över till östsidan, över till Fårö ett par dagar, sen tillbaka på Gotland och ner efter östsidan till ungefär mitten och därefter rakt över till Visby, meeen….. Vår planering är aldrig exakt, mycket kan hända efter vägen.

OBSERVERA!
Deltagandet fysiskt i GGMT är ENDAST till för klubbens medlemmar och speciellt inbjudna. Det här är vår interna semesterresa och inget öppet evenemang. Naturligtvis så kan ni på moppe titta förbi en sväng och säga hej, men vårt åkande och campande är för oss i klubben och tillför vår avkoppling. Att vi skriver om det här, beror på att vi vill informera nära och kära samt de medlemmar som inte kan åka med i år, men även inspirera andra att göra liknande resor. Vill ni åka i våra evenemang så är ni välkomna upp till Stockholm, håll koll på vår hemsida. Här är lite bilder från GGMT 2019:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s