Nytt år hos Tårtan Mopedoz

Så har vi då tagit klivet in i ett nytt år och förhoppningsvis ett bättre moppeår än 2020 blev. I Tårtan Mopedoz så har vi lite planer, för hur det än blir så måste vi ha lite idéer om vad vi skulle kunna genomföra. Allt beror ju på hur Sverige utvecklas 2021 och vi får rätta oss efter de möjligheter som bjuds. I år så fyller dessutom Tårtan Mopedoz 20 år och det måste ju på något sätt firas. Det vi skulle vilja genomföra är då följande:

  • Åka Vårrundan tillsammans med Club Victoria, en tradition sedan länge och som ställdes in 2020. Går av stapeln 1 maj varje år. Vårrunda från Kärrtorp till Orhem.
  • Genomföra Midnattsruset lördagen den 3 juli i någon form, den nattliga moppecruisingen genom Stockholmsnatten som brukar samla så många deltagare. Läås mer här: Midnattsruset
  • Ett jubileumsfirande eftersom vi fyller 20 år 2021!
  • Genomföra den 19:de upplagan av Gotland Grand Moppe Tour, alltså klubbens interna semestervecka på Gotland med några inbjudna moppeåkare. Vi kommer i så fall att köra vecka 30 och GGMT var det enda som vi körde även 2020
  • Moppis, ännu en stor moppeloppis under hösten i typ september, det här ställdes in 2020 och efterfrågan är stor. Läs mer här: Moppis hos Tårtan
  • Nyårsrundan, även den ställdes in 2020 men vi hoppas att Sverige har frisknat tills dess, moppeåkning med grillning på självaste nyårsafton oavsett hur vädret blir, läs mer här: :Nyårsrundan
  • Ta in lite nya medlemmar? Som ni säkert vet så är vi kräsna när vi väljer in folk till de få platserna vi har, det är därför som vi lyckats hålla ihop i 20 år, vi vill alltså inte bli en stor opersonlig förening, utan fortsätta att vara en lite klubb med god sammanhållning. Hur du blir medlem hittar du här: Om Klubben
  • Åka moppe med andra likasinnade på olika rallyn och träffar, för släpper man lite på restriktionerna så kan vi kanske hänga på någon av alla balla moppeträffar som (förhoppningsvis) körs, typ: Mellstaträffen och Rock´n Roll Rallyt

Vi får som sagt var se hur det utvecklar sig och kommer både här och på Facebook att meddela i god tid så alla har chansen att haka på. God fortsättning på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s