Välbesökt Midnattsrus

Trots att Midnattsruset i år var en runda där vi i Tårtan Mopedoz inte arrangerade på samma sätt som tidigare år, så var den nattliga rundan även i år välbesökt. Vi valde ju i år att arrangera ett fritt och öppet Midnattsrus på grund av de Covidregler som gällde när vi planerade rundan. Eftersom det då var osäkert vad myndigheterna skulle komma fram till så beslutade vi oss för att arrangera en öppen variant där alla var välkomna att delta på eget bevåg och där vi via nätet delade ut karta, info och beskrivning som den skulle ha genomförts om vi kört på som vanligt, en variant som visade sig lyckad! Det var svårt att räkna in hur många som dök upp och körde, men omkring 22.00 så lämnade minst 225 moppar parkeringen under Liljeholmsbron och tog sig in genom den varma sommarnatten. Förvånande många utomsocknes kom och körde, vilket alltid är trevligt. I mopperöran hittade vi bland annat folk från Borlänge, Dalsland, Norrköping, Oxelösund, Skövde, Västerås, Gävle m.fl och naturligtvis klubbarna från Stockholms närförorter.

Ett stort tack till alla som dök upp och gjorde ännu en oförglömlig runda genom Stockholmsnatten på ett lite ovanligare sätt än de tidigare 18 åren. Nästa år så kommer vi förhoppningsvis kunna återgå till tidigare års Midnattsrus i en mer organiserad form med lite andra jippon runt själva rundan, så pricka redan nu in första lördagen i juli 2022 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s