Karta och vägbeskrivning Midnattsruset 2021

I den här pdf-filen hittar ni karta och beskrivning till det Midnattsrus som du i år kommer att få klara av själv att genomföra, varför har vi beskrivit i inlägget nedanför det här. Lycka till och ha så trevligt!

/Tårtan Mopedoz Crew

5 tankar på “Karta och vägbeskrivning Midnattsruset 2021

    • Nej Magnus, du har rätt som observerat det, det är den 3 juli och inget annat. Tyvärr så förväxlade vi själva några datum och har gjort allt för att ändra där det har blivit fel 😉

      Gilla

    • Vi vet inte vart du har hittat de här tiderna? För det första så är vi jättetydliga med att vi inte arrangerar ett normalt Midnattsrus i år, men att det istället är möjligt att själv köra rundan genom att ladda ner karta och information. Det finns alltså inga tider, du väljer själv när du vill åka. I normala fall och när vi arrangerar ett stort öppet Midnattsrus, då är starttiden 22.00, men i år är det du själv som avgör när du vill åka och du själv som tar dig runt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s