Årets Moppis avklarad!

I strålande solsken så arrangerade vi för första gången på länge den i år rätt så välbesökta Moppisen. I år så höll vi Moppisen på ett annat ställe än under Liljeholmsbron, efter några års bråkande med ett p-bolag. Istället valde vi Västberga Industriområde där vi känner oss hemma och på ett utrymme som tidigare var SJ´s Frilastområde och som idag används sporadiskt för omlastningar. Vi gjorde som vi brukar; vi sätter en plats, ett datum och en tid, det är allt, resten ordnar de som vill sälja eller handla och de placerar sig där de vill.

Det här funkade bra och vi kunde räkna in 23 säljare av moppeprylar, hur många som besökte området är svårt att säga, men ungefär 600+. Vi körde som vanligt vår fika och korvförsäljning på plats och hjälpte till att fylla magarna på de som fanns på plats. Vi brukar säga att vi ”öppna” Moppisen 09.00 och avslutar 13.00, men redan 07.30 fanns de första säljarna och köpsugna på plats, vid 13-tiden var sedan hela området tomt då det handlar om snabba affärer. Eventuellt så kör vi en Moppis i vår igen, men klart är att vi kör en Moppis även nästa höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s