Moppe med grillning!

Varje höst så drar vi i Tårtan Mopedoz ut på en grusrunda med korvgrillning någonstans i skogen och det gjorde vi även i år. Vädret var lite grått den här söndagen men trots det så blev vi tio som äntrade mopparna för en nästan fem mil höstrunda söder om huvudstaden.

Vi tog oss ut på en massa gamla skogsvägar som ingen underhållit sedan typ kriget, men gamla moppar tål den typen av underlag. Vi sladdade in i spenaten till en rastplats med grillmöjligheter vid en liten sjö, där grillade vi och ljög om moppar innan vi drog vidare för att sluta cirkeln vid starten i Hökarängen, glada och nöjda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s