Vårrundan avklarad!

Det är några år sedan sist då Club Victoria bjöd in till Vårrundan, för precis som allt annat så har Vårrundan fått stå tillbaka på grund av den där lilla viruskillen. Men den 1 maj 2022 så var det åter dax att bjuda in till Vårrundan, det som vi här i Hufvudstaden brukar kalla ”Starten på moppesäsongen”. Det märktes att det fanns ett uppdämt behov av moppeåkning och vi blev väl egentligen inte riktigt kloka på hur många som kom, men någon räknade till 160, någon till 180 och en annan hävdade över 200, så vi säger väl 200 för att vara nära sanningen.

Vädret var verkligen på sin topp den här dagen med strålande sol och många upptäckte att det hade räckt med ett par långkalsonger. Thomas från Club Victoria tog upp beställning på mackor som de flitiga på Skogsfiket i Orhem sedan bredde och fixade så det var klara när vi kom fram och dagens favorit blev utan tvekan räkmackan, men många saknade faktiskt köttbullsmackan. Det blev en mycket lyckad dag och vi kan nu officiellt anse att moppesäsongen är igång för den här sommaren! Tack för den här gången Club Victoria, Thomas & Rosa, nu sitter vi och o-ar hela natten! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s