GGMT 2022 har körts

För 20:de året i rad så kördes årets upplaga av Tårtan Mopedoz interna runda på Gotland, Gotland Grand Moppe Tour. Årets runda bjöd övervägande på bra väder och rund 20 får 8 av 10 poäng. I år körde 12 tårtbitar rundan som gick i nordlig bana….

…… Dag ett gick från Stockholm till Nynäshamn, sen från Visby och rakt över ön till Herrvik där vi stannade två dagar. Sen gick rundan norrut till Bläse och sen mot Fårösund och Fårö. Däremellan så kördes det på Gotland Ring som nu fått den tredje och sista etappen öppnad, så det blev hela banan den här gången, vi har ju kört där tidigare. På Fårö så slog vi läger på vår vanliga plats på södra delen och stannade ett par dagar med mopperundor runt hela ön. Sen så fortsatte resan tillbaka till Gotland (Fårö är inte Gotland har vi fått lära oss) och till marknaden i Fårösund. Sen blev det vidare mot Lickershamn och en del andra ställen innan vi styrde mot Visby och båten hem till vardagen. Det blev naturligtvis en del moppemeckande som sig bör, dock inga punkor, vilket är ovanligt nu för tiden och som var standard förr. Vår trogna följebil Rulltårtan skötte sig bra som vanligt och är en nödvändighet för vår bekvämlighet numera. Det finns inga sår att slicka i år och vi har redan börjat planera GGMT 2023 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s