Nyårsrundan avklarad!

Nyårsaftonen 2022 bjussade på lätt solighet, +4-5°, relativt snö- och isfrihet samt lite lätt blåsighet från höger. Dagen innan rundan så flyttade vi målgången från isiga Orhems Scoutstuga till Hökarängbadets halkfria område, allt för att slippa onödiga besök på stadens akutsjukhus.

33 tappra moppedister radade upp sig på McDonalds parkering på Årstafältet och hängde sen på mot grillen. Eftersom rundan bytte mål så tappade vi även rundan på planerade två mil och hann inte att lägga en ny, så det blev ynka 7km enkel väg, men de väderbitna mopedisterna verkade nöjda ändå. Alla grillade glatt, snackade skit och tittade nyfiket på drattande istokar på Drevvikens vattentunga is. Sen önskade vi Gott Nytt År och alla tuffade hemåt för fortsatt nyårsfirande. Årets Nyårsrunda blev det 20:de i raden och det lär nog bli fler om vi känner oss rätt…… Gott Nytt Moppeår på er 😏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s