Dax för vårmoppis!

Moppis, alltså loppis för moppedelar, är något som vi i Tårtan kör en eller ett par gånger per år. I år gör vi det två gånger; söndagen den 14 maj och 24 september, 09.00 – 13.00. Det går till så här: vi i Tårtan Mopedoz sätter upp vår fika och korvförsäljning på asfaltsplanen i hörnet av Drivhjulsvägen och Vretensborgsvägen i Västberga industriområde, klockan 09.00 och kränger korv och fika till c:a 12.00. Ni som vill sälja moppeprylar kommer dit och ställer upp er baklucka, bord eller något annat. Ni säljer helt på eget ansvar, ingen föranmälan, står gratis vart ni vill och gör själva upp med köparen, utan inblandning av oss, vi säljer ju bara korv och fika. Ni och köpare kommer och går när ni vill och parkerar där ni vill, men INTE på dieselmacken i hörnet, där tankar långtradarna titt som tätt.ä, ok?

Väl mött moppers!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s