Vårrundan 1 maj

Som traditionen föreskriver så kommer vi även 2023 att kalla samman allt moppefolk för att ännu en gång köra Vårrundan, som även anses som starten på moppesommaren i Stockholm. Club Victoria och Tårtan Mopedoz bjuder därför in er att hänga på en skön mopperunda med start vid Kärrtorps IP söder om Stockholm klockan 12.00. Det blir en fin runda genom Stockholms södra delar som avslutas i Orhem som vanligt. Vid starten tar vi upp beställningar på mackor som är klara när vi kommer fram till det lilla skogsfiket Torpet ute i Orhem, där man kvitterar ut och betalar sin macka och önskad dryck. Vi tränger i hop oss och fikar tillsammans under bar himmel och det är även där som rundan avslutas. Rundan går i maklig takt så alla hinner med och som vanligt finns det plats att dra fullt ut på gasrullen för de som har mer bråttom. Vi mellanlandar vid Hellasgården där man kan handla en glass och mingla runt bland mopparna, innan vi far vidare. Hjärtligt välkomna även i år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s