Nu har vi kört Midnattsruset 2016

Det var bättre på Polmans tid; sa han att det skulle sluta regna 22.00 så gjorde det också det. Nu sa man att det skulle sluta regna 22.00, men det var då det började….. Nu var det ju i alla fall varmt och regnet frös inte till is, så rundan blev bra men lite våt. Nu varierar räkningen av deltagandeantalet från 73-81 stycken, så vi säger väl att vi blev 75 stycken som åkte den drygt 2 timmar långa 14:de upplagan av Midnattsruset. Ett ganska lagom antal deltagare med tanke på att vi körde rakt genom smeten i Stockholms innerstad med mängder av rödljus. Klungan hölls ihop rätt så bra, med undantag för några som Jörgen ”Postis” Fredriksson fick rätta till sist i ledet. Två saker som dock var lite oklara; Det blir ju naturligtvis rött i mitten av klungan lite då och då, men där somliga slank förbi ändå. Det här är naturligtvis upp till varje person hur man gör då man åker på eget ansvar, men tanken med uppsamligsstoppen var att samla upp de som kommit efter. Alltså; inget att klaga på. Sen vet vi inte hur klara vi var på punkten; 2-hjul, plåtmoppe före 1982. Nyare moppar på 2jul är naturligtvis välkomna, men INTE 4-hjulingar byggda på 2000-talet. Trist att folk inte förstår och täpper till  för andra, skärpning till nästa år. Korv och fikapersonalen sålde tjocka korvar, dricka och fika i en rasande takt både före och efter rundan, bra insats och tack till Rallar´n och Aphängar´n! Slutbetyg; Några sa 11 av 10 möjliga och andra 8 av 10, så vi i Tårtan Mopedoz får känna oss nöjda och kommer att köra även nästa år, men först så har vi Nyårsrundan på Nyårsaftonen, mer om denna kommer framöver. Så stort TACK till alla som trotsade regnet och visade att mopedister trotsar vädrets makter!

Foto: timebandits.se

 

 

5 tankar på “Nu har vi kört Midnattsruset 2016

  1. har en trevlig ombyggd Crescent Stockholmare 60 tal i lagom patinaskick, men tyvärr en Kinamotor för tillfället, är den välkommen på Midnattsruset??

    Gilla

  2. Pingback: Midnattsruset 2017 | Tårtan Mopedoz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s