Midnattsruset 2017 avklarat!

SONY DSCSå lyckades vi då en 15:de gång att genomföra Midnattsruset, en nattlig moppecruising genom Stockholmsnatten. I år så blev det 104 moppar som körde den c:a 3 mil långa rundan genom Stockholms alla stadsdelar. Som vanligt startade det hela under Liljeholmsbrons södra landfäste med korv och fika samt en hel del moppesnack bland både nya ansikten och en hel del välkända. Det är som sagt är det knepigt att arrangera mopperallyn en lördagsnatt i huvudstaden då man ska trängas med festglada sommarstockholmare, oförstående taxichauffören, bittra bussförare, vingliga cyklister och allt för många trafikljus. Trots att vi i år hade satsat på 10 olika uppsamlingsplatser så var det några som kom på avvägar, men alla vägar ledde tillbaka till starten och nya varma tjockkorvar och fika efter avslutat runda. Naturligtvis så sänder vi ett stort tack till våra medverkande mopedister och en extra tanke till västgötarna som efter avslutat Midnattsrus lastade och åkte 45 mil hem i sommarnatten. Vi från Tårtan Mopedoz ber att få tacka för den här gången och vi återkommer nu först med Nyårsrundan om 6 månader, men först så drar vi till Gotland och årets upplaga av GGMT i dagarna sex. Ha en himla fin moppesommar och förhoppningsvis så ses vi på något mopperally runt om i vårat land framöver!

Foto by Timebandits.se

 

1 tanke på “Midnattsruset 2017 avklarat!

  1. Pingback: Nytt år – Nya utmaningar | Tårtan Mopedoz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s