Gotland Grand Moppe Tour 2017

ggmt-2017-logga

GGMT är originalet som nu följts av en rad copycats, förvisso var vi inte först att moppa i grupp på Gotland, men först på att göra det i den här formen och vi var även först med att publicera denna händelse på Internet, redan 2002!

Nu är det åter dags för Tårtan Mopedoz att kasta sig ut över Gotlands stora yta och för den 15:de gången i ordningen, köra Gotland Grand Moppe Tour. I år är det alltså jubileumsår då vi för 15:de gången tar våra moppar och vårt traktorekipage för en rejäl moppesemester under sex dagar i juli. Årets GGMT börjar tisdagen den 25 juli med att vi tar oss från Nynäshamn till Visby och sedan ner mot det södra delen av Gotland. Som vanligt kommer vi att åka alla sköna Gotlandsvägar och stigar och avsluta dagen med ett läger vid någon strand med tält och brasa i strandkanten. Vårt följeslagande traktorekipage finns med oss under hela resan och bär med sig vårt bagage och annat nyttigt. Det här jubileumsåret har vi även bjudit i alla tidigare deltagande som under något eller några år åkt med oss, att uppleva ännu en GGMT. Vi kommer att avsluta i Visby söndagen den 30 juli för resa hem till fastlandet. Om du är intresserad av att träffa oss eller kanske hänga med under någon dag, tveka inte att höra av dig till oss!

Du kan även följa GGMT 2017 på Facebook fortlöpande där vi kontinuerligt kommer att uppdatera under vår vecka på Gotland

 https://www.facebook.com/groups/200423753755724/

Så här gick det 2016: Vi har kört GGMT 2016

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s