Vi har haft Moppis!

Då har vi kört vår årliga Moppis under Liljeholmsbron igen då och det vart väl lika lyckat som vanligt? Det blev inte riktigt lika många som sålde i år och inte lika många som besökte, men vi kunde räkna in minst 21 säljare och 4-500 som besökte och handlade. Vädret var helt ok för att vara höst, ingen nederbörd, lite blåst och en sol då och då. Alla verkade nöjda och vi krängde korv och fika till hungriga och frusna besökare. Även i år så fanns det säljare och köpare på plats redan 08.30, fast vi skulle köra igång klockan 10.00. Vid 12-tiden började folk droppa av och straxt före 13 så stängde vi korvförsäljningen och drog oss hemåt. Vi fick även se en del balla moppar som besökte och en del balla gammelbilar, så det fanns en del att se och att klämma på. Vi tackar alla besökande och vi får väl ses nästa år eller på något mopperally framöver!

1 tanke på “Vi har haft Moppis!

  1. Jag besökte o kom hem med en signalhorn. Hade även velat haft tag på en sadel med swing o glödlampa 6v 3w E10 men det var värre med det. Hade även suttit fint med en avgaskrök då min har rostat hål, men får väll tag på nån som kan tig’a den.
    Jonny
    Apollo Motorette

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s