Nu har vi kört Nyårsrundan 2018!

45 stycken i startfältet, -3 grader, grådaskigt, bitvis snorhalt, drygt 40 km lång, medelhastighet 18 km/t, vissa gnällande motionärer, en klotning, några få strulande moppar och en jäkligt skön stämning; Det är receptet på den 17:de upplagan av Nyårsrundan här i Stockholm, som då naturligtvis kördes på nyårsaftonens förmiddag om ni är osäkra. Väldigt god stämning och många leenden (vissa frusna sådana) samt rutinerat moppefolk gasade från starten i Liljeholmen via Norra Hammarbyhamnen, Danvikstull, Finnboda, Kvarnholmen, Nacka, Stor- och Lillängen, Nackamasterna, Hellasgården, Älta och fram till Flaten och slutligen Orhems Scoutstuga där det avslutades med grillning, uppvärmning och en hel del moppesnack innan hemresan till Nyårsfirandet med familjen. Vi avslutar året så och tillönskar alla ett Gott Nytt Moppeår!

1 tanke på “Nu har vi kört Nyårsrundan 2018!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s