Dax för Nyårsrundan 2018!

På nyårsaftonen varje år så bjuder vi in till skön moppeåkning den sista dagen på året, det här har vi gjort sedan 2001. Starten sker alltid under Liljeholmsbrons södra landfäste (Liljeholmskajen) klockan 10.00. Samlas gör vi från 09.30 och avslutning brukar ske omkring 14.00. Vi åker en runda på 2-4 mil där vi på vägen stannar till och grillar en korv på någon bra plats (troligen Orhems Scoutstuga igen). Färdvägen blir klar samma dag som vi kör, men den blir garanterat lite varierande. De enda kraven vi har är att du har en moppe byggd före 1980 och max tre hjul! Vi har ingen följebil och du ansvarar själv för din moppe och ditt deltagande.

Du ska ta med dig något att grilla och dricka samt ett vedträ, det är din biljett och kostnaden för ditt deltagande, ingen föranmälan. Om inget annat anges på vår hemsida senast 24 timmar innan, så blir det av!

Bilder från Nyårsrundan 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s