Inställda evenemang

CoronanUPPDATERAT 2020-04-18

Ja det behövs ju knappast någon förklaring till varför, men många evenemang under våren har ju fått ställas in. Nu börjar även sommarens evenemang att ställas in hos Sveriges moppeklubbar och vi i Tårtan Mopedoz har tagit beslutet att vi väljer att föregå med gott exempel genom att med stor självklarhet och stort vemod besluta oss för att ställa in vårat stora evenemang den 27 juni; Midnattsruset 2020. Däremot så håller vi det lite öppet för att eventuellt kunna genomföra Midnattsruset i slutet av augusti, om läget skulle ändra sig dramatiskt och positivt. Vi körde ju Midnattsruset i augusti under de första åren och vet ju att det fungerar. Vi återkommer här med mer information om vi kommer att genomföra det senare i sommar. Vi ställer tillsvidare inte in den tilltänkta Moppisen i september och ber att få återkomma om den längre fram i sommar när vi ser hur allt utvecklas. I vecka 30 så är det ju tänkt att vi i Tårtan Mopedoz ska köra den 18:de upplagan av vår interna runda Gotland Grand Moppe Tour, i nuläget ser det ut som om det kanske går att genomföra och vi följer utvecklingen inför ett beslut. Skulle det stöta på patrull så kommer vi EVENTUELLT att använda en plan B och ta oss iväg långt ut i skogen med våra moppar och vår följebil, tält, kvällsbrasa och hela gänget, för vecka 30 är vigd åt vår interna moppevecka, det sedan länge, men vi får väl se….

Vi ber alla våra moppevänner i Sverige att sköta om sig, vara rädda om sig och de närmaste, så vi får ses där ute i blåröken längre fram. Och ni; nej, trots att det står på nätet så blir man inte fri från viruset genom tvåtaktsrök, men det brukar ju bota det flesta andra av alla krämpor. Även frisk luft är ju att föredra enligt vår virusguru med den långa titeln, så ta gärna en moppetur i din ensamhet ändå, det piggar upp dig själv och omgivningen och tar bort abstinensen. Lev väl alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s