Prinsen har lämnat oss

Som om det inte vore eländigt nog i dessa tider, så har nu även en stor moppeprofil lämnat oss. Thommy Prinsen Ångman har under drygt de senaste 20 åren funnits med i veteranmoppesvängen i främst Stockholm, men har även deltagit i olika moppeevenemang och marknader runt om i vårat land och är en känd profil. Var än Prinsen kom så fanns det alltid en aura av humor och värme som gärna kryddades med lite skön sarkasm. Prinsen åkte på många av våra olika rundor och kom gärna på någon skön HPD eftersom rena originalmoppar sällan låg i Prinsens intresse, men han hade ett öga för detaljer. Prinsen var även en ständig gäst på våra Moppisar och hade alltid sitt hästsläp fullt med både moppar och delar samt en hel del halm och hö, att pruta hörde till och gärna gnabbas om skick och pris. Vi kommer att sakna Prinsen eftersom han alltid varit självklar i allt som handlade om veteranmoppar och livet där kring, en skön Stockholmsprofil som efter många års kämpande mot sin cancer, slutligen stängt av soppakranen och gått vidare till de eviga grusvägarnas paradis. Livet kommer att bli annorlunda i moppehobbyn, men vi kommer alltid att minnas dig Prinsen eftersom du alltid haft en speciell plats i våra hjärtan. Vi sänder även våra djupaste kondoleanser till Prinsens familj och beklagar Prinsens bortgång, allt för tidigt.

/Medlemmarna i Tårtan Mopedoz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s