Midnattsruset 2021?

Tårtan Mopedoz har beslutat att vi inte kommer att kunna arrangera ett öppet Midnattsrus i år heller, det här på grund av det rådande Coronaläget och myndigheternas regelverk som vi tvingas att följa. Däremot så är det naturligtvis fritt för den som vill att själv åka rundan i mindre grupper, helt utan inblandning av Tårtan Mopedoz och helt under eget ansvar, då vi avsäger oss allt ansvar kring erat egna eventuella deltagande. Möjligheten finns dock att följa den inställda men planerade rutten under hela dagen den 3 juli.

Här på vår hemsida och på Facebook kommer ni att kunna ladda ner mopperutten framöver, som den var tänkt att gå om den hade genomförts. Vi hoppas att ni har förståelse för vårat beslut och samtidigt ska ni vara medvetna om att vi inte lägger ner Midnattruset och att vi återkommer när vi åter kan få tillstånd av myndigheterna att arrangera öppna moppeevenemang igen.
NYTT: Midnattsruset har nu en egen grupp på Facebook, sök upp gruppen ”midnattsruset” och för allt snack om Midnattsruset där, lägg in dina bilder från rallyt, kommentera och diskutera. Följ den gruppen om du gillar Midnattsruset och vill ha info👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s